Cosul de cumparaturi este gol

Igiena si Sanatate

>

Cosmetice

>

Cosmetice Gravide

> Multi-Gyn Liquigel x 60 ml
Multi-Gyn Liquigel  x 60 ml

Multi-Gyn Liquigel x 60 ml

Cod:
Bioclin_Multi-Gyn Liquigel
Acest produs nu mai face parte din oferta Tookie.
Detaliile produsului 
MultiGyn Liquigel de la Bioclin este un gel lubrifiant si hidratant, ce mentine si imbunatateste starea tesuturilor sensibile, oferind senzatia permanenta de confort. Multi-Gyn Liquigel, este special destinat ingrijirii si imbunatatirii starii tesutului vaginal, fiind un excelent lubrifiant, sporind placerea sexuala si usurand contactele intime (cum ar fi introducerea tampoanelor). Folosirea regulata a lubrifiantului sporeste starea de bine si confortul in zona vaginala. Se poate folosi si in scop profesional pentru examinarile clinice ginecologice. Indicat pentru uscaciunea vaginala si avand efect regenerativ, hidratant si lubrefiant a mucoasei vaginale, Multi-Gyn Liquigel stimuleaza vindecarea si secretia naturala si previne iritatiile tegumentului. Folosit regulat, produsul asigura un mediu sanatos si previne infectiile locale. Stimuleaza dezvoltarea florei vaginale normale si creaza senzatia permanenta de confort.
 
Caracteristici
Ingrediente active Glicerina, Aloe Barbadensis gel (parenchyma gel din Aloe barbadensis Miller selectionat de specialistii BioClin).
Recomandari lubrifierea, ingrijirea si imbunatatirea starii tesuturilor vaginale si pentru prevenirea problemelor intime cum ar fi mancarimea sau senzatia de arsura. Pentru o alunecare mai usoara, gelul poate fi aplicat in interiorul si exteriorul organelor genitale, pe tampoane, instrumente medicale sau manusi sterile etc.
Ambalaj tub de 60 ml,pH 5,5
Recomandarile Noastre