Cosul de cumparaturi este gol

Returnare produs

Politica de returnare

Conform O.G. 130/2000, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

In plus fata de legislatia in vigoare, clientii Tookie.ro beneficiaza de posibilitatea returnarii oricarui produs in termen de 30 de zile de la achizitionare. Produsele cu posibilitate de returnare in 30 de zile vor fi acceptate de catre DASCALU FLORENTINA NARCISA P.F.A. numai daca nu au fost folosite. Ambalajul produsul trebuie sa fie intact, asa cum a fost trimis catre client. Produsul trebuie sa fie insotit de documentele originale primite la livrare: factura, cetificat de garantie, certificat de conformitate sau alte acte, acolo unde este cazul. Produsele cu posibilitatea de returnare in perioada de 30 de zile vor fi refuzate de catre DASCALU FLORENTINA NARCISA P.F.A. in cazul in care se constata ca acestea nu intrunesc conditiile de mai sus si ca nu mai pot fi vandute, mai departe, ca produse nefolosite. DASCALU FLORENTINA NARCISA P.F.A. va inapoia contravaloarea produsului in cel mult 10 de zile de la data denuntarii in scris a contractului de catre clientul care a completat anterior cererea de returnare. Conform legislatiei in vigoare, suma inapoiata nu include cheltuielile legate de transport, acestea fiind suportate de catre client. Costurile care vor cadea in sarciana DASCALU FLORENTINA NARCISA P.F.A. vor fi taxele si spezele bancare aferente sumei returnate, respectiv cheltuielile legate de transportul produsului/ produselor inapoi la importator/ producator. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc.

Produsele neconforme la livrare

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe site-ul Tookie.ro prin completarea cererii de inlocuire.
Pentru a beneficia de inlocuirea unui produs, clientul trebuie sa completeze cererea de inlocuire in termen de 48 de ore de la primirea produsului, apoi sa returneze produsul la sediul DASCALU FLORENTINA NARCISA P.F.A.

Produse defecte in perioada de garantie

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in centrul de service al producatorului/ importatorului daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie din partea acestuia.

Conditii generale de returnare

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. In cazul in care DASCALU FLORENTINA NARCISA P.F.A. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. Costul transportului produselor de la DASCALU FLORENTINA NARCISA P.F.A. catre client si de la client catre DASCALU FLORENTINA NARCISA P.F.A. revine in responsabilitatea clientului. Returnarea produselor la sediul DASCALU FLORENTINA NARCISA P.F.A. se va face prin curier sau personal, de luni pana vineri in intervalul 10:00 - 18:00, cu anuntare in prealabil. DASCALU FLORENTINA NARCISA P.F.A. isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in toate cazurile explicate mai sus sau in urma unor abuzuri (returnari repetate).